Varaa ilmainen konsultointi

Pureudumme kaksi tuntia sinua askarruttaviin tiedolla johtamisen asioihin.

Varaa konsultointi

Tiedolla johtamisen Roadmap

Roadmap eli tiekartta kannattaa laatia, kun halutaan saada selkeä suunta tiedolla johtamisen kokonaisratkaisulle. Nykytila-analyysin ja tavoitteiden määrittelyn jälkeen tiekartassa vaiheistetaan, aikataulutetaan ja budjetoidaan tiedolla johtamisen vaiheittainen eteneminen. Samalla ensimmäinen vaihe määritellään jo niin tarkasti, että eteneminen suoraan toteutukseen tai hankkeen kilpailutukseen sujuu vaivattomasti. Otamme aina huomioon liiketoimintasi vaatimukset ja pyrimme löytämään ratkaisut, jotka sopivat juuri yrityksesi tarpeisiin. Roadmapin tarkoituksena on ennen kaikkea helpottaa varsinaisen projektin käynnistämistä ja selkeyttää prosesseja sekä saada vaiheistus ja budjetäärinen kustannusarvio koko kokonaisuudesta.

Roadmapin hinta-arvio on 3000 e – 6000 e.

ROADMAP – Miten?

Roadmap-projekti toteutetaan yhteisissä workshopeissa, joissa

1. Tehdään tiedolla johtamisen nykytila-analyysi ja käydään läpi eri osa-alueiden (esim. talous, tuotanto, myynti, hr) raportointitarpeet.

2. Valitaan miltä osa-alueelta ensimmäinen vaihe tehdään ja määritellään se niin tarkkaan, että lopputuloksena syntyy

  • määrittely
  • alustava projektisuunnitelma
  • aikataulu ja aika-arvio.

3. Käydään tarkemmin läpi jatkoraportointi teknisellä tasolla, tarvittavat lähdejärjestelmät ja raporttiosioiden priorisointi, jonka pohjalta laaditaan tiekartta, joka sisältää ehdotuksen kokonaisuudesta, millä aikataululla muu raportointi kannattaa toteuttaa sekä alustavat budjetääriset aika-arviot kokonaisuuksille.

Lue miten Jyväskylän kaupunki hyötyi Roadmap-ratkaisusta >

Ota meihin rohkeasti yhteyttä >