Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti
Olemme tehneet aloituksen helpoksi

Tiedolla johtamisen ratkaisut

Emme lähetä luoksesi joukkoa ihmisiä miettimään, mistähän se tiedolla johtaminen pitäisi aloittaa, vaan käärimme hihat – pääset  vaivattomasti ja kustannustehokkaasti liikkeelle. Vuosikymmenten kokemuksella pystymme tarjoamaan aloitukseen hyväksi havaitut ratkaisut, jotka elävät yrityksesi kasvun mukana.

Tiedolla johtamisen Proof of Concept

Tiedolla johtamisessa pääset nopeasti ja kustannustehokkaasti liikkeelle tarkasti mitoitetulla Proof of Concept ei PoC-projektilla, jolla samalla riskittömästi koeistat konseptin. Siinä tarkasti rajattu osa-alue tehdään tuotantokäyttöön asti toimivaksi kokonaisuudeksi, ja sitä on jatkossa helppo laajentaa pala palalta.

Tiedolla johtamisen Roadmap

Roadmap eli tiekartta kannattaa laatia, kun halutaan saada selkeä suunta tiedolla johtamisen kokonaisratkaisulle. Nykytila-analyysin ja tavoitteiden määrittelyn jälkeen tiekartassa vaiheistetaan, aikataulutetaan ja budjetoidaan tiedolla johtamisen vaiheittainen eteneminen. 

Power BI -raportointiratkaisu

Laadukkaassa tiedolla johtamisessa Microsoft Power BI on varsin oiva raportointiväline ja hyvin suoritetun käyttöönoton jälkeen sillä on helppo tehdä myös itse interaktiivisia raportteja. Me autamme sinut tehokkaaseen alkuun Power BI:n kanssa niin, että käyttöä on helppo laajentaa kattamaan koko yrityksen tarpeet.