Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Tiedolla johtaminen

Liiketoimintaa voi johtaa joko mutulla tai tiedolla. Jotta voidaan puhua tiedolla johtamisesta, täytyy johtaminen perustua tietoon, joka on varmasti totta ja vaivattomasti saatavilla. Tällöin päätöksenteosta ja liiketoiminnan ennustamisesta tulee yksinkertaisempaa ja helpompaa.

Miksi tiedolla johtaminen?

  • Liiketoiminnan johtamiseen tarvittavaa tietoa ei tarvitse etsiä ja yhdistellä eri järjestelmistä ja tiedostoista.
  • Kaikkien saatavilla on yksi ainoa, oikea tietoa, eikä väärinkäsityksiä pääse syntymään.
  • Et joudu odottamaan raportteja.
  • Näet reaaliajassa esim.
    • asiakas- ja tuotekannattavuudet
    • toimitusvarmuuden
    • ennusteen kuinka tulevat kuukaudet menevät.

Me Oiwan asiantuntijat olemme erikoistuneet tiedolla johtamisen ratkaisuihin. Autamme sinua löytämään juuri yrityksellesi sopivat, oikeat ja toimivat ratkaisut.

Olemme tehneet aloituksen helpoksi

Me emme lähetä luoksesi joukkoa ihmisiä miettimään mistähän se tiedolla johtaminen pitäisi aloittaa. Me käärimme hihat ja pääset nopeasti ja kustannustehokkaasti liikkeelle. Vuosikymmenten kokemuksella pystymme tarjoamaan aloitukseen hyväksi havaitut ratkaisut:

Kun haluat heti tuotantokäyttöön asti toimivan kokonaisuuden, jolla samalla riskittömästi koeistat konseptin, suosittelemme Proof of Concept- eli PoC-projektia.

Kun haluat tarkan kokonaiskuvan tiedolla johtamisen askeleista, budjetista ja aikataulusta sekä ensimmäisen vaiheen tarkemman määrittelyn, jolloin eteneminen suoraan toteutukseen tai hankkeen kilpailutukseen sujuu mahdollisimman helposti, valintasi on Roadmap-ratkaisumme.

Meidän kanssa projekti on aina yhteinen

Haluamme tarjota vain kestäviä ratkaisuja. Tämän takia tiedolla johtamisen toteutusprojekteissa tietovarasto on isossa roolissa. 

Itse projektitoimitus tehdään määrittelyvaiheessa todetun tarpeen pohjalta. Automatisoimme datan keruun esim. operatiivisista järjestelmistä, levyn kulmilta, avoimesta datasta, IoT-laitteista, tiedostoista jne. Me keräämme ja jalostamme datan helposti hyödynnettävään muotoon – sinun ei tarvitse enää murehtia onko tieto oikeaa tai ajantasaista.

Jos tarvitsemaasi dataa ei ole vielä missään, voimme tehdä tiedon syöttämiseen helppoja käyttöliittymiä. Asiantuntijamme ovat myös sovelluskehityksen ammattilaisia, ja tarjoamme laadukkaita sovelluskehityksen palveluita.

Tietovarastoinnin lisäksi tarjoamme sivutettavia raportteja, jotka ovat hyviä mm. viranomais- tai talouden raportointiin sekä visuaalisia ja interaktiivisia Power BI -raportteja, joita käyttäjä voi tarvittaessa jatkojalostaa. Hyödynnämme uusimpia teknologioita, jotka skaalautuvat perustarpeista, kuten talouden raportoinnista, aina big data -tyyppisiin tietoallasratkaisuihin. Ratkaisumme siis elävät yrityksesi kasvun mukana. Toteutamme ratkaisumme Microsoftin alustalle, joko Azureen tai asiakkaan omalle SQL Serverille.

Asiakas on todennut, että meidän kanssamme projekteissa on vahva yhdessä tekemisen meininki. Sen lupaamme myös sinulle.

Huolehdimme myös jatkosta

Meiltä saa myös koulutusta järjestelmien käyttöön. Koulutuspäivä voi sisältää esim. käyttäjäkoulutusta kuution hyödyntämiseen Excelillä tai koulutusta Power BI -raporttien tekemiseen. Tarjoamme myös ylläpitopalvelua heti käyttöönoton jälkeen kiinteällä kuukausihinnalla.

Kysy meiltä tarjous koulutuksesta!

Ratkaisut

Proof of Concept ja Roadmap

Meillä on pitkä kokemus  tiedolla johtamisen ratkaisuista – tiedämme mikä ratkaisu toimii. Lue lisää Oiwan Proof of Conceptista eli PoC-projektista ja Roadmapin mahdollisuuksista.