Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Sovelluskehitys

Meille hyvin tavallinen tarve tehdä sovelluksia kumpuaa siitä, että nykyisten järjestelmien käytettävyyttä täytyy jatkaa tai yksinkertaisesti ei ole järjestelmää mitä jatkaa. Yleensä jo olemassa olevilla järjestelmillä pystytään ratkaisemaan valtaosa ongelmista, mutta todella usein niistä uupuu jotain tai niiden käyttö on hirveän hankalaa. Usein tämä saattaa johtaa myös siihen, että käyttäjä joutuu pyytämään tietohallintoa, teknistä tukea tai järjestelmän ylläpitoa tekemään asiat hänen puolestaan. Tämä viivästyttää työn tekemistä ja vie turhaan aikaa muilta.

Miksi kehittää omia sovelluksia?

  • Liiketoiminnasta tulee tehokkaampaa, kun työkalut tukevat prosessia.
  • Sovellusten käyttäjien ei tarvitse pyytää enää apua käyttöön esimerkiksi tekniseltä tuelta tai tietohallinnolta – näin työn tekeminen muuttuu sujuvammaksi, eikä vie työaikaa myöskään muilta.
  • Omia sovelluksia on mahdollisuus kehittää aina kun tarve muuttuu.
  • Vältetään virheitä, kun logiikkaa viedään pois Exceleistä – omassa sovelluksessa on mahdollisuus rakentaa datan validointeja.

Näihin tarpeisiin rakennamme niin isoja kuin pieniä sovelluksia. Tekniikat valitaan aina tehtävään sopiviksi. Jos sovellukset halutaan helposti käyttöön useammalle käyttöliittymälle tai vaikka mobiiliin, teemme näihin tarpeisiin web-sovelluksia. Joskus kuitenkin tavallinen Windows työpöytäsovellus ajaa asiansa. Tekniikasta riippumatta tavoitteena on aina se, että käyttäjälle käyttö on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Olemme saaneet kokea oman osamme hitaista ja kömpelöistä sovelluksista, emmekä toivo asiakkaidemme kokevan samanlaista tuskaa.

Pääasiassa sovelluskehityksemme pyörii nykyaikaisten SPA web-sovellusten parissa. Web-sovellusten etuna on se, että sovelluksesta on yksi versio, jota voi käyttää useammalla eri laitteella, niin Windows-, Mac- tai Linux-koneilla – sekä tietenkin myös mobiililaitteilla, kunhan sen otetaan huomioon kehityksen aikana.

Sovellukset ja niiden tarvitsemat ympäristöt voimme rakentaa pilvipalveluna Azureen tai asiakkaan jo olemassa olevaan Windows-palvelinympäristöön.