Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti
Toimialariippumaton tarjontamme

Palvelut

Me Oiwa Solutionsilla tarjoamme tiedolla johtamisen ja sovelluskehityksen palveluita julkishallinnolle sekä kaikille yrityksille toimialasta riippumatta.

Tiedolla johtaminen

Kestävistä tiedolla johtamisen ratkaisuista hyötyy niin pk- kuin pörssiyrityskin. Puhumattakaan kaupungeista ja terveydenhuollosta. Teille kaikille pystymme tarjoamaan laadukkaita tiedolla johtamisen ratkaisuja kustannustehokkaasti raudanlujalla ammattitaidolla.

Sovelluskehitys

Olemassa olevat järjestelmät eivät aina pysty ratkaisemaan kaikkia tarpeita. Näihin toiveisiin me vastaamme toteuttamalla asiakkaidemme prosesseja tukevia työkaluja. Teemme mm. SPA web-sovelluksia, ja myös Windows-työpöytäsovelluksia. Softamme kehitetään aina Microsoftin uusimmilla ja hyviksi todistetuilla tekniikoilla.

Kultatason kumppani

Oiwalaiset ovat Microsoftin kumppaniohjelman ylimmällä, Gold-tasolla, Data Analytics- ja Data Platform -alueilla, sekä Silver-tasolla Application Integration -alueella. Edustamme ylintä osaamista yhdessä Microsoftin kanssa, jonka Gartner on sijoittanut tutkimuksessaan (2019) leader-lohkoon BI- ja analytiikka-alustaratkaisullaan.