Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Tuire Talvitie

Developer, BI & Data
Linkedin
040 504 4775

Tuire on aikanaan valmistunut Tampereen teknillisestä korkeakoulusta tietojohtamisen koulutusohjelmasta. Opintojensa ja monipuolisen työkokemuksen avulla hän pystyykin hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Muita Tuiren vahvuuksia ovat asiakaslähtöinen asenne eli kyky ”asettua asiakkaan housuihin”, hyvä paineensietokyky sekä monipuolinen teknologiaosaaminen erityisesti järjestelmäintegraatioista ja B2B-ratkaisuista.

Tuire nauttii ongelmien ratkaisemisesta ja analysoinnista sekä uusista haasteista ja uuden oppimisesta. Hänelle tärkeintä työssä on asiakkaan tyytyväiseksi saaminen hyvillä ja laadukkailla ratkaisuilla. Tämä onnistuu parhaiten, kun taustalla vaikuttaa hyvä työyhteisö ja ilmapiiri.

Mitä harrastat?

(Höntsäily)sählyä pelailen pari kertaa viikossa, muuten vapaa-aika kuluu lasten kanssa touhutessa ja puolison kanssa maatilan pyörittämisessä. Innostun usein myös opiskelemaan jotain uutta asiaa, tällä hetkellä on meneillään pedagogiset opinnot ja laulukerho, joka tosin on tauolla koronan vuoksi. Oman alan kirjallisuutta tulee myös luettua. Kesäisin möyrin puutarhassa aina tilaisuuden tullen. Sesonki alkaa yleensä jo aikaisin keväällä, jolloin yksi huone on vallattuna siemenkylvöjä varten. Siitä on tullut myös paikallinen nähtävyys sukulaisille ja naapureille, jotka käyvät vierailulla sitä katsomassa.

Mikä oli toiveammattisi yläkouluikäisenä?

Matematiikan opettaja tai eläinlääkäri olivat ensimmäisiä toiveammatteja, mutta jotenkin päädyin opiskelemaan tekniikkaa teknilliseen yliopistoon, mikä on ollut kyllä hyvä päätös. Yläkoulun soveltuvuustestissä sain tulokseksi ”analyytikko” mikä on lähellä nykyistä ammattia.

Jos olisit supersankari, mikä olisit ja miksi?

Varmaan Wonder Woman, koska hän on vahva nainen (amatsoni), joka edistää rauhaa ja tasa-arvoa. Totuuslassostakin voisi olla hyötyä sitten, kun pikkulapset kasvavat teini-ikäisiksi.

Jos ystäviltäsi kysyttäisiin, millainen olet, mitä he vastaisivat?

Kysyin tätä ystäviltä, ja vastaukseksi tuli tällaista: ”iloinen”, ”sosiaalinen”, ”puhelias”, ”auttavainen”, ”ammattitaitoinen”, ”työorientoitunut”.