Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Timo Myllymäki

Senior Software Developer
Linkedin
050 342 3122

Timo on ollut alalla vuodesta 2015 alkaen. Tähän väliin on mahtunut työtehtäviä niin tietovarastoinnin kuin sovelluskehityksen puolelta. Sovelluskehitystä on ollut kattavasti monen näköiseen tarpeeseen. Nykyään eniten työllistää web-sovellukset ja integraatiot.

Timo on ohjelmoinnin suurkuluttaja. Päätyökaluina toimivat C# ja JavaScript, mutta myös muut ohjelmointikielet ovat tulleet tutuiksi. Näitä ovat esimerkiksi F#, Clojure ja ClojureScript. Erityisesti Timoa kiinnostaa funktionaalinen ohjelmointi.

Mitä harrastat?

Kuntosaliharjoittelua, videopelien pelaamista, musiikin kuuntelua ja sarjojen katselua. Luen myös paljon ohjelmointiin liittyvää materiaalia.

Mikä oli toiveammattisi yläkouluikäisenä?

Yläasteella harrastin aktiivisesti kitaransoittoa ja koulussa tuli soitettua muitakin instrumentteja. Silloin ajatuksena oli hakeutua musiikinopettajaksi. Kuitenkin päätin, että opettajan työ haastavien lasten kanssa ei ole välttämättä se oma juttu. Sen jälkeen ei varsinaista toiveammattia enää ollut, mutta pääkriteerinä säilyi työpaikka sisätiloissa mukavassa toimistossa. Sen puitteissa olen siis päässyt toiveammattiini.

Mitä musiikkia kuuntelet ja millaisessa tilanteessa?

Olen musiikin suurkuluttaja ja musiikkia tulee kuunneltua yli genrerajojen fiiliksen mukaan. Eniten kuuntelen metallimusiikkia ja metallista sitä parempi mitä menevämpää. Musiikkia kuuntelen lähes koko ajan ja aika usein teen töitä luurit korvilla. Spotify tilaus on ollut vuodesta 2010 lähtien.

Minkä taidon haluaisit oppia ja miksi?

Toivon, että löytäisin vielä kipinän soittaa kitaraa tai että aloittaisin rumpujensoiton. Musiikki on ollut aina tärkeä osa elämää ja identiteettiä, mutta harjoitteluun ei ole löytynyt oikeaa rutiinia ja soittaminen on ajan myötä jäänyt pois.