Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Timo Myllymäki

Software Developer
Linkedin
050 342 3122

Timoa kiinnostaa eritoten ohjelmointi ja kaikki tekniikka. Tekniikoista tällä hetkellä kovassa käytössä ovat esimerkiksi SQL Server, SSIS, SSRS, C#, .NET, mutta on moniruokainen, kaikki tuore ja uusi uppoaa. Vahvinta aluetta ovat sovelluskehitys ja tietovarastot.

Timo on hyvin nopea oppimaan ja sen vuoksi osaaminen on jo nyt monipuolista, vaikka hän on ollut mukana työelämässä vasta vuodesta 2015. Timo edustaa toimiston nuoruutta ja hänellä onkin tuoreet silmät toimintatavoille ja halua vaikuttaa niihin.

Mitä harrastat?

Kuntosaliharjoittelua, videopelien pelaamista, musiikin kuuntelua ja sarjojen katselua. Luen myös paljon ohjelmointiin liittyvää materiaalia.

Mikä oli toiveammattisi yläkouluikäisenä?

Yläasteella harrastin aktiivisesti kitaransoittoa ja koulussa tuli soitettua muitakin instrumentteja. Silloin ajatuksena oli hakeutua musiikinopettajaksi. Kuitenkin päätin, että opettajan työ haastavien lasten kanssa ei ole välttämättä se oma juttu. Sen jälkeen ei varsinaista toiveammattia enää ollut, mutta pääkriteerinä säilyi työpaikka sisätiloissa mukavassa toimistossa. Sen puitteissa olen siis päässyt toiveammattiini.

Mitä musiikkia kuuntelet ja millaisessa tilanteessa?

Olen musiikin suurkuluttaja ja musiikkia tulee kuunneltua yli genrerajojen fiiliksen mukaan. Eniten kuuntelen metallimusiikkia ja metallista sitä parempi mitä menevämpää. Musiikkia kuuntelen lähes koko ajan ja aika usein teen töitä luurit korvilla. Spotify tilaus on ollut vuodesta 2010 lähtien.

Minkä taidon haluaisit oppia ja miksi?

Toivon, että löytäisin vielä kipinän soittaa kitaraa tai että aloittaisin rumpujensoiton. Musiikki on ollut aina tärkeä osa elämää ja identiteettiä, mutta harjoitteluun ei ole löytynyt oikeaa rutiinia ja soittaminen on ajan myötä jäänyt pois.