Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Suvi Talvitie 

Project Manager
Linkedin
050 4327330

Suvi Talvitie on lempeän määrätietoinen projektinhallinnan ammattilainen, jolla on lähes 20 vuoden kokemus IT-alalta. Suvi on toiminut projektipäällikkönä sekä julkisen että yksityisen puolen asiakkaiden tietojärjestelmäprojekteissa mukaan lukien tiedolla johtamisen projektit. 

Suvin mielestä projekteissa on erityisen tärkeää asiakkaan kanssa yhteinen ymmärrys projektin tavoitteista, yhteen hiileen puhaltaminen sekä avoin ja oikea-aikainen kommunikointi. 

Suvin erityisinä kiinnostuksen kohteina ovat tuottavuuden parantaminen, työn ja tietojärjestelmien kehittäminen sekä ratkaisukeskeinen ongelmanratkaisu. 

Mitä harrastat?

Vapaa-aikani on viime aikoina kulunut vanhan pohjalaistalon kunnostuksessa ja remontoinnissa. Muihin harrastuksiini kuuluu lukeminen, taide ja käsityöt sekä liikunta.

Tärkeimmät asiat elämässäsi?

Minulle on elämässäni tärkeintä perhe ja läheiset sekä perheemme lemmikkieläimet. Myös terveys ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita. 

Mitä kirjaa luet tällä hetkellä ja miksi?

Tällä hetkellä luen Katja Frangen kirjaa Intuitiolla, Kuuletko sisäisen viisautesi? On mielenkiintoista lukea siitä, miten intuitio vaikuttaa elämässämme ja miten voimme kehittää sitä. Erityisesti minua kiinnostaa, miten intuitiota voisi hyödyntää liiketoiminnassa tai ylipäätään työelämässä. 

Mikä on suosikki tv-sarjasi?

Kaikkien aikojen suosikki tv-sarjani on Gilmoren tytöt, jossa on erittäin oivaltavaa ja hauskaa dialogia sarjan henkilöiden kesken. Olenkin katsonut sarjan useamman kerran.