Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Santeri Niemi

Developer, BI & Data
Linkedin
050 477 0408

Santeri suoritti Oiwassa tietojenkäsittelyn opintoihin liittyvän harjoittelun sekä opinnäytetyön. Opintojen ohella hän teki Oiwaan tuntitöitä ja valmistumisen jälkeen palkattiin Santeri meille heti vakituiseksi.

Santeria kiinnostaa uusien tekniikoiden ja teknologioiden opiskelu, sekä ongelmanratkaisu. Erityisesti IT-ongelmien ratkominen on mieluista ja siitä onkin kokemusta jo ala-asteesta asti. Kiinnostus ohjelmointia kohtaan on alati kasvava ja siinähän opittavaa riittää. Töissä paras tunne tulee siitä, kun näkee oman työnsä jäljen ja sen hyödyt asiakkaalle.

Mitä harrastat?

Ohjelmointia, silloin tällöin videopelejä sekä sohvankulutusta elokuvien parissa. Harvakseltaan tulee myös skeitattua, mutta nykyään ei meinaa enää nivelet kestää.

Mitä musiikkia kuuntelet?

Kaikenlainen musiikki uppoaa, mutta kun itse on tiskijukan paikalla, niin silloin tulee kuunneltua jotain raskaampaa, kaikennäköisiä metallin ja rockin alagenrejä.

Mikä on vahvuutesi?

Tietynlainen periksiantamattomuus. Varsinkin ongelmia ratkoessa en tykkää jättää asioita puolitiehen ja jonkinlainen ratkaisu löytyy aina.

Mitä teet mieluiten ystävien kanssa?

Videopelien pelaaminen tai sään salliessa puistoissa istuskelu ja keskustelu.