Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Olli Hanhimäki

Software Developer
Linkedin
040 045 7969

Ollia kiinnostaa uudet teknologiat ja niiden mahdollisuudet ja hän seuraa alaa aktiivisesti. Hän on nopea oppimaan ja onkin jatkuvasti selvittämässä uusien käsitteiden merkitystä. Olli tykkää ratkoa ongelmia ja paras tunne tulee tyytyväisestä asiakkaasta.

Ollille tärkeintä elämässä on läheiset ihmiset. Työkaverina hän on hauska ja tykkää toimia osana ryhmää.

Mikä on suosikki tv-sarjasi?

Monta kovaa kilpailemassa kärkipaikasta, mutta nostaisin esiin Silicon Valleyn. Sarjassa seurataan ystävyksiä, jotka perustavat Piilaaksoon kasvuyrityksen. Vaikka sarja on komedia, niin se on antanut hyviä vinkkejä itseni kehittämiseen.

Mitä harrastat?

Kaikenlainen liikunta kiinnostaa, erityisesti kisailumielessä. Muutaman vuoden tauon jälkeen, olen taas palannut salibandyn pariin. Frisbeegolf on myös lähellä sydäntä. Se on rento tapa viettää luonnossa aikaa kavereiden kanssa ja samalla haastaa itseä. Tietokoneella pelaaminen on myös itselle tärkeää, se mahdollistaa ajanvieton kauempana asuvien kavereiden kanssa.

Mitä musiikkia kuuntelet ja millaisessa tilanteessa?

Kuuntelen kotimaista musiikkia laidasta laitaan, ulkomaista menee kaikki punkista metalliin ja lisäksi elektronista. Kuunneltava musiikki vaihtelee kausittain. Kuuntelen myös paljon podcasteja.

Minkä taidon haluaisit oppia ja miksi?

Olisi mukava osata muutama lavatanssi paremmin. Ikävä kyllä yleensä huomaan tämän taidon opettelun tarpeen vasta kun olen jo tanssilattialla.