Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Niina Mäenpää

Senior Developer, BI & Data
Linkedin
044 761 1306

Niina on ollut IT-alalla vuodesta 2002, tehnyt töitä nykyisillä Microsoftin BI-välineillä 2011 vuodesta lähtien ja löytänyt siitä oman juttunsa. Vahva SQL- ja tietokantaosaaminen sekä datan pyörittely helpottivat aikoinaan hommiin siirtymistä.

Tässä työssä tarvitsee ongelmanratkaisukykyä ja sitä Niinalta löytyy. Tunnusomaista hänelle on nauru, joka täyttää koko toimiston.

Tärkeimmät asiat elämässäsi?

Ehdottomasti oma perhe on tärkein ja tulee aina etusijalla.

Mistä onnistumisestasi olet ylpeä?

Neljän Ironman-triathlonin eli täydenmatkan suorituksista. Ironmaniin kuuluu 3.8km uintia, 180km pyöräilyä ja 42.2km maraton. Treenaaminen kuuluu jokaiseen päivään ja joustava työaika helpottaa toteutusta ruuhkavuosiarjessa.

Jos et asuisi Suomessa, missä asuisit ja miksi?

Jossain Etelä-Euroopassa, esimerkiksi Espanjassa. Valintaan vaikuttaisi hyvät treeniolosuhteet uimiselle, pyöräilylle ja juoksulle.

Mitä musiikkia kuuntelet ja millaisessa tilanteessa?

Radio Novan Retroperjantaita perjantai-iltaisin kotitöitä tehdessä. Muuten oikeastaan suomalaista musiikkia, koska sanat ovat mulle tärkeitä ja todella huonostakin biisistä voi tulla tärkeä sanojen vuoksi. Nuorten musiikki uppoaa pitkälti muhunkin, joten kotona teinien kovaa kuuntelema musiikki ei haittaa. Töissä kuuntelen musiikkia vain, jos ei tarvitse paljon miettiä. Mitä vaikeampi pulma, sitä enemmän tarvitsen hiljaisuutta.

Niina harrastaa triathlonia ja hän kertoo blogissaan treeneistä, elämästä ja innostuksestaan lajiin: Ninnin energianurkkaus.