Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Marketta Syynimaa

Senior Developer, BI & Data
Linkedin
044 480 6623

Marketta on tehnyt töitä IT-alalla vuodesta 2004. Marketta on ollut mukana monessa, hän on määritellyt, toteuttanut, testannut ja ylläpitänyt. Hän on koodannut järjestelmiä, tehnyt tiedon varastointia sekä kuutioita ja raportteja tiedon analysointiin. Työssään Marketta on tarkka ja osaa hahmottaa isojakin kokonaisuuksia. Häntä kiinnostaa, miten asiat liittyvät toisiinsa ja miten ne vaikuttavat kokonaisuuteen. Tässä työssä tarvitaan loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Jokainen päivä on mielenkiintoinen uusine haasteineen.

Markettaa kiehtoo alassa erityisesti se, että siinä voi jatkuvasti kehittää osaamistaan. Tällä hetkellä ala menee hurjaa vauhtia eteenpäin. Tietoa on kerätty paljon. Nyt sitä aletaan hyödyntämään ja kokoajan mielenkiintoisemmilla tavoilla. Tekemistä tällä saralla on vielä paljon ja on mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea tästä tulevaisuudessa syntyykään.

Mitä harrastat?

Harrastuksiini kuuluu salibandy, lenkkeily ja kuntosali. Tykkään myös kodin sisustamisesta ja puutarhan laitosta. Välillä aina innostun maalaamaan tauluja.

Mikä oli toiveammattisi yläkouluikäisenä?

Olen pienestä pitäen piirrellyt taloja ja haaveillut arkkitehdin ammatista. Tätä unelmaa olen saanut toteuttaa oman kodin rakentamisessa ja muutaman muunkin kodin suunnittelussa.

Jos et asuisi Suomessa, missä asuisit ja miksi?

Asuisin jossain etelän lämmössä. Rakastan aurinkoa ja lämpöä.

Tärkein asia elämässäsi?

Perhe on minulle kaikista tärkein. Mikä sen parempaa, kun työpäivän jälkeen lapset ja koira ovat heti ovella vastassa halaamassa.