Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Kimmo Parviainen

Developer, BI & Data
Linkedin
050 313 4444

Kimmon kiinnostus Business Intelligenceen heräsi, kun hän oli töissä tuotantopäällikkönä ja halusi kehittää oman yksikönsä johtamista. Lopulta tämä kiinnostus toi monen mutkan jälkeen Oiwalle.

Kimmolla on hyvä looginen ajattelukyky ja myös visuaalista silmää. Takana onkin yliopisto-opintoja niin matematiikasta ja taloustieteestä kuin myös taiteen kandidaatin paperit.

Tällä hetkellä Kimmo viimeistelee tietotekniikan opintojaan Jyväskylän yliopistossa iltaisin ja tavoitteena on valmistua lähitulevaisuudessa töiden ohella.

Mitä harrastat?

Puutyöt, ohjelmointi, videopelaaminen, basson soittaminen sekä lasten kanssa touhuaminen. Olen rakennellut omaksi ja lasten iloksi myös muutaman sikarilaatikkokitaran ja tällä hetkellä on myös työn alla sähkökontrabasso. Kaikki mahdollinen toki kierrätystavarasta.

Mikä oli toiveammattisi yläkouluikäisenä?

IT-ala kiinnosti jo pienenä ja se myös ohjasi lukiovalinnassakin. Yläkoulussa tutustuin Basic- ja Html-ohjelmointiin. Siitä pikkuhiljaa ovat taidot karttunut ja kiinnostus alaan lisääntynyt.

Tärkeimmät asiat elämässäsi?

Ystävät, perhe ja terveys.

Mitä musiikkia kuuntelet ja millaisessa tilanteessa?

Autossa on nyt muutaman vuoden soinut Ghost:n tuotanto. Hienot melodiat ja puhuttelevat lyriikat uppoavat ja saavat tylsiin ajomatkoihin väriä. Kotona puolestaan tulee kuunneltua paljon aina metallista jazziin. Keittiössä soikin usein Radio Rock.