Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Jyri Oksanen

Software Developer
040 551 7436

Jyriä kiinnostaa teknologia ja sen kehittyminen ja hän seuraileekin tekniikan tapahtumia monesta eri kanavasta ja kokee, että pääsee Oiwassa olemaan itsekin osana alan kehitystä. Jyrille on kertynyt kokemusta ohjelmistokehityksestä, PC- ja palvelinlaitteiden ylläpidosta ja harrastuneisuuden kautta myös mediapuolelta, kuva-, video- ja 3D-käsittelystä. Hänellä on todella hyvä looginen päättelykyky, kyky ottaa haltuun uusia asioita sekä halua ja taitoa auttaa muita.

Jyri on omasta mielestään vähän erakkomainen, mutta panostaa ihmissuhteissaan enemmänkin laatuun kuin määrään. Hän tykkää animesta ja musiikista ja viettää paljon aikaa luonnossa myös kamera kädessä. Luonnosta ja rauhasta hän ammentaa työhönsä hyvin käytännönläheisiä, selkeitä ja helposti omaksuttavia ratkaisuja.

Minkä taidon haluaisit oppia ja miksi?

Pianonsoitto. Musiikki on aina ollut lähellä sydäntä, mutta olen aina ollut vain musiikin kuuntelija. Olisi hienoa osata myös tuottaa sitä edes jollakin tapaa.

Lempielokuvasi?

Elokuvat useimmiten liian lyhyitä, että niiden juoneen tulisi riittävästi syvyyttä. Sarjat taas monesti liian pitkään venytettyjä, niin turhaa sisältöä kertyy liikaa. Tästä syystä pidän eniten minisarjoista ja muutamien elokuvien kokoelmista. Muun muassa Taistelutoverit on yksi mieleisistä.

Jos et asuisi Suomessa, missä asuisit ja miksi?

Ehdottomasti Japanissa. Kauniit vuodenajat, pienien kylien arkkitehtuuri, ihmistä ja elämää arvostava kulttuuri.

Mitä teet mieluiten ystävien kanssa?

Kaikennäköinen harrastelu on aina mielekästä ystävien kanssa. Tällä hetkellä ajankäyttö ystävien kanssa kuluu tietokone- ja lautapelien pelailuun, ja ruokailuun tai kahvitteluun yhdessä. Satunnaiset leffaillat ja viikonloppureissut ovat myös mukavaa ajanvietettä.