Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Jusa Kaivo-oja

Developer, BI & Data
Linkedin
040 416 6055

Jusa on työskennellyt IT-alalla vuodesta 2006, pääasiassa Microsoftin ohjelmistojen (SQL Server ja Dynamics AX) parissa, tietokantoihin ja raportointiin erikoistuneena. Kokemusta on vuosien varrella kertynyt laaja-alaisesti lähes kaikesta datankäsittelyyn ja tietojärjestelmiin liittyvästä työstä. Jusa on ennen Oiwaa työskennellyt lähinnä monikansallisten konsernien palveluksessa, usein yksinäisenä BI-sutena ja kolmen vuoden graafisen puolen opiskelujen jälkeen ainoa vaihtoehto BI:n pariin palaamiseen oli Oiwan kaltainen tiivis ja mahtavan yhteistyöhengen omaava pienempi ja puhtaasti bisnesälyyn erikoistunut yritys.

Luonteeltaan Jusa on kaikkien ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva ja erittäin itsekriittinen tekemiensä töiden jäljen suhteen. IT-hommien parissa hän on tehnyt runsaasti tiimityötä vaativia projekteja, niin johtavana kuin toteuttavana osapuolena, joissa nämä piirteet ovat entisestään vahvistuneet. Jusa on myös erittäin luova, niin graafisesti, kuin ongelmien ratkaisuun liittyvien toimenpiteiden suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Mitä harrastat?

Harrastukset ovat aika pitkälti kulttuuripainotteisia. Suurimpia henkireikiä elämässä ovat musiikin kuuntelu ja tietokonepelit. Molempia on tullut harrasteltua läpi elämän aktiivisesti ja nämä kaksi tulevat olemaan varmasti tärkeä osa elämää hamaan loppuun asti. Myös lukeminen on ollut rakas harrastus pienestä pitäen. Varsinkin fantasiaa ja sci-fiä on tullut luettua kirja jos toinenkin. Nykyään huomaan lukevani pääsääntöisesti tietokirjallisuutta. Kuvataide kaikessa muodossa on myös lähellä sydäntä.

Tärkeimmät asiat elämässäsi?

Ehdottomana ykkösenä perhe, jonka ytimeen kuuluu rakkaan avopuolisoni lisäksi neljä kissaa ja koira. Myös lähimmät sukulaiset, niin omat, kuin avopuolisonkin ovat olleet merkittävä tukiverkko tähän päivään asti ja varmasti tulevaisuudessakin. Perheeseen lasken myös lähimmät ystäväni. Nörttinä tärkeimpinä asioina elämässä täytyy rehellisyyden nimissä mainita myös internet-yhteydellä varustettu tietokone.

Mitä musiikkia kuuntelet ja millaisessa tilanteessa?

Musiikkia tulee suurkulutettua tilanteessa kuin tilanteessa. Spotifyn mukaan 42 948 minuuttia eli noin 30 päivää vuonna 2018. Metallimusiikki lähes kaikessa muodossa toimii parhaiten ja mitä äärimäisempää meno on, sen parempi. Iän myötä myös rauhallisempi tavara muistakin genreista on ottanut enemmän sijaa soittolistoilla vuosi vuodelta. Kuuntelen kuitenkin kaikenlaista musiikkia sujuvasti, varsinkin livenä ja tiedän myös huonosta musiikista lähes kaiken.

Jos ystäviltäsi kysyttäisiin, millainen olet, mitä he vastaisivat?

Nopean kyselyn perusteella sain vastauksina ainakin seuraavanlaisia kommentteja: ”Ala-asteen lyhyin hyypiö”, ”Itseriittoinen ja huomionkipeä höpönassu”, ”Hupaisa pallero” ja ”Erinomainen ystävä ja tuleva huoltajani”.