Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Jonna Jaakkola

Developer, BI & Data
Linkedin

Harjoittelu, opinnäytetyö ja tuntityöskentely Oiwalla ovat antaneet Jonnalle hyvät lähtökohdat tulevaisuuden haasteisiin. Jonna kokee olevansa parhaimmillaan Power BI -raporttien parissa, mutta on mielellään mukana myös koko ketjussa lähdejärjestelmistä raportille asti saadakseen parhaan käsityksen asiakkaan datasta ja tarpeista. Uusien ja erilaisten asiakkaiden kanssa työskentely on hänestä palkitsevaa. Erityisesti silloin, kun asiakkaat ovat tyytyväisiä ja huomaavat hyödyt.

Mitä harrastat?

Harrastan kaikkea itselle mieluista säännöllisen epäsäännöllisesti. Lähellä sydäntä erityisesti hevostelu, käsityöt ja leipominen. Vanhana kilpaurheilijana erilaiset liikuntamuodot ovat myös mieluisia.

Mikä oli toiveammattisi yläkouluikäisenä?

Olisin halunnut eläinlääkäriksi, koska olen aina ollut eläinrakas. Olin jopa viikon tutustumassa eläinlääkärin työhön TET-jaksolla yläasteella, mutta siellä ollessani totesin astman olevan liian haastava yhdistelmä eläinlääkärin ammatin kanssa. Olisin varmasti nauranut räkäisesti päälle, jos joku olisi silloin kertonut minun tekevän tulevaisuudessa tätä työtä, mitä nyt teen.

Jos ystäviltäsi kysyttäisiin millainen olet, mitä he vastaisivat?

Ystäväni varmaan sanoisivat minua ystäväporukan äidiksi, koska olen rehellinen, toisista huolta kantava, suorasanainen ja pullantuoksuinen.

Mitä teet mieluiten ystävien kanssa?

Kutsuisin ystävät kylään ja kokkaisin meille hyvää ruokaa. Samalla katsottaisiin varmaan joku hyvä leffa tai sarja. Toisaalta voisin lähteä ystävien kanssa ratsastamaan jonkun hyvän maastoretken.