Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Hanna Salonen

CEO
Linkedin
044 480 6619

Hanna on tiedon hyödyntämisen ammattilainen. Melkein parinkymmenen vuoden kokemus IT-alasta, ja ennen kaikkea tiedolla johtamisesta, näkyy kykynä ymmärtää asiakkaan tilanne kokonaisvaltaisesti.

Hannan mielestä tärkeintä on, että asiakkaan kanssa yhdessä asetettu tavoite toteutuu, ratkaisu on pitkäikäinen ja (loppukäyttäjälle) helppo ja miellyttävä käyttää. Hyvä tekninen toteutus on tietenkin osa ammattiylpeyttä. Alassa Hannaa kiehtoo datan hyödyntämisen valtavat mahdollisuudet. Pohjalaisena hän arvostaa aitoutta ja rehellisyyttä – se tehdään, mitä luvataan!

Mitä harrastat?

Harrastan liikuntaa sesongin mukaan kuten hiihtoa, rullaluistelua, juoksua ja salitreeniä. Luonto on minulle tosi tärkeä, ja keväällä tein ensimmäisen yksinvaellukseni, mikä oli hieno kokemus. Näiden vastapainoksi harrastan ruuanlaittoa ja olen mukana lukupiirissä.

Tärkeimmät asiat elämässäsi?

Perhe ja koti. Siksi onkin tärkeää, että työ on omien arvojen mukaista, merkityksellistä ja motivoivaa. Silloin se ei vain vie, vaan myös antaa energiaa. Ja kolmen teinin kanssa sitä kyllä tarvitaan.

Mitä kirjaa luet tällä hetkellä ja miksi?

Nyt yöpöydällä on lukupiirikirjamme eli Kimmo Takasen ”Tunne lukkosi”. Kirjassa on mielenkiintoista asiaa esimerkiksi lapsuuden vaikutuksista nykypäivän käyttäytymiseen. Kirjan oppien kautta voi peilata paitsi omaa käyttäytymistään myös omaa vanhemmuuttaan.

Lempielokuvasi?

Minuun tekevät vaikutuksen elokuvat, jotka ovat ennalta arvaamattomia, sykähdyttävät ja laittavat ajattelemaan. Yksi sellainen on Kaunis mieli.