Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Håkon Stenhaug

Software Developer
Linkedin

 

Håkon on Oiwan norjalaisvahvistus, joka on asunut nyt muutaman vuoden Suomessa. Norjassa hän on suorittanut Tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinnon Tromssan yliopistossa. Hän on enimmäkseen kiinnostunut backend-ohjelmoinnista ja tuttuja kieliä ovat mm. C, Python sekä C#, millä hän tällä hetkellä pääsääntöisesti koodaa.

Håkonilta löytyy loogista ajattelukykyä ja hän pitää ongelmanratkaisusta ja tehokkaimman ratkaisun etsimisestä. Nämä ominaisuudet ajoivatkin häntä aikanaan kohti ohjelmointiuraa.

Mitä musiikkia kuuntelet ja millaisessa tilanteessa?

Musiikkivalintani riippuu mielialastani sekä ajasta ja paikasta. Esimerkiksi ajaminen, työskentely tai olut ystävien kesken vaatii erilaisen musiikin taustalle. Suurimman osan ajasta, kun pelaan tai työskentelen, kuuntelen Drum & Bassia ja vastaavia genrejä. Yleensäkin pidän siitä, että jotain soitetaan taustalla.

Mitä harrastat?

Olen aina ollut kilpailuhenkinen henkilö ja nautin kaikenlaisesta kilpailuhenkisestä ja jännittävästä toiminnasta kuten pelaamisesta. Pelaamisesta pidän sen vuoksi, kuinka helppoa ja kansainvälistä se on. Olenkin saanut ystäviä kaikkialta maailmastaa ja tapasin näin myös suomalaisen vaimoni!

Pidän myös koiran kanssa lenkkeilystä ja liikunnasta. Norjalaisena olisi rikos olla sanomatta, että en pitäisi hiihdosta.

Mitä taitoja haluaisit oppia ja miksi?

Haluan parantaa suomen kielen taitoani. Haluan tulla paremmaksi laittamaan ruokaa ja leipomaan. Rakastan leivonnaisia ​​ja mikä on parempi tapa saada haluamansa kuin tehdä itse.

Olen käytännönläheinen henkilö ja haluaisinkin tehdä enemmän asioita itse, jos minulla olisi aikaa. Haluaisin oppia mm. puutöitä.

Mikä on suosikki tv-sarjasi?

Kaikkien aikojen suurimmat suosikkini ovat Sukuvika (Arrested Development) ja Doctor Who. Pidän kaikenlaisista komedioista ja fantasiasarjoista. Rollo-koirani on nimetty Viikingit-hahmon mukaan.