Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Esa Kankaanpää

Project Manager
Linkedin
050 534 9101

Esan pitkään työuraan toimistotekniikan, teollisuuden, koulutuksen ja tietotekniikan parissa on mahtunut monta mielenkiintoista tehtävää, jotka kaikki ovat osaltaan muovanneet hänestä sen, millainen hän on työssä niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa.

Hän nauttii siitä, kun saa olla asiakkaiden kanssa läheisessä vuorovaikutuksessa ja projekteissa palkitsevaa on, kun asiakkaan datamassasta erottuvat rusinat pullasta käyttäjälle parhaalla mahdollisella tavalla.

Työkaverina Esa arvostaa lojaaliutta eikä voi sietää kyynärpäätaktiikkaa.

Mitä harrastat?

Sulkapalloa, elokuvien ja sarjojen katsomista, teattereissa, konserteissa käymistä ja tietysti hyggeilyä. Olin aikaisemmin kova lenkkeilijä ja joka kevät päätän mielessäni aloittaa juoksemisen uudestaan. Samoin varmaan tänäkin keväänä.

Jos olisit supersankari, mikä olisit ja miksi?

Jos Tarzan lasketaan, niin varmaan hän. Luin lapsena kaikki Tarzan-kirjat ja ryntäsin takametsään pelkissä uikkareissa puisen tikarin kanssa, kunnes huomasin, että vähät vaatteet ja havukasvit eivät ole hyvä yhdistelmä. Tarzanissa oli jotain kiehtovaa koko tarinana. Hän oli hyvien puolella. Ulkoisesti muistutan ”aika ohuesti” Tarzania.

Lempielokuvasi?

Elokuvan suurkuluttajalle ikävä kysymys. Matrix, Gravity. Sci-fi -elokuvat ovat yleensä parhaita, samoin sotadraamat, elämäkertaelokuvat ja toimintakomediat.

Mitä musiikkia kuuntelet ja millaisessa tilanteessa?

Olen lähes kaikkiruokainen, jolloin voin nauttia hyvästä musiikista, vaikka se kuuluisi mihinkä tahansa genreen. Konserteista ylivoimaisesti paras on ollut Adelen Tukholman konsertti. Pori Jazz kokonaisuutena on myös vuoden kohokohtia, koska nimestään huolimatta sieltä löytyy lähes kaikille jotain. Eikä tarvitse välttämättä osallistua mihinkään maksulliseen konserttiin päästäkseen tunnelmaan mukaan.