Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Meille töihin?

Rekry

Oiwan tarina lähti liikkeelle joulukuussa 2017, ja tällä hetkellä meillä on vakituisesti töissä 14 henkilöä. Meidän kotoisa toimistomme sijaitsee aivan Seinäjoen ydinkeskustassa, mutta myös etätyö on mahdollista osittain tai kokonaan. Projektimme koostuvat pääasiassa tietovarastoinnin, raportoinnin, data-analytiikan ja tiedolla johtamisen kombinaatioista.

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen kumppani, mutta haluamme myös kasvaa ja kehittyä, joten uusia asiakkuuksia haetaan ja käynnistellään koko ajan. Jos siis tykkäät lähteä rakentamaan asiakkuutta ja toimintatapoja ihan alkuvaiheesta lähtien, niin sitä pääset meillä tekemään! Hanna, meidän toimitusjohtajamme, tulee olemaan siinä tietenkin isona tukena mukana muun tiimin kanssa.

Toteutamme ratkaisumme Microsoftin alustalle, joko Azureen tai asiakkaan omalle SQL Serverille. Isoa roolia työssäsi näyttelee  SQL, joten sitä on hyvä osata, ja jokin raportointivälinekin olisi hyvä olla hallussa. Työ on paljon ongelmanratkontaa; siinä saat käyttää loogista ajattelukykyäsi. Jos tahdot käsitellä suuria datamassoja ja saada ne asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla hyötykäyttöön, niin meillä pääset varmasti toteuttamaan itseäsi. Jos tykkäät yleensäkin ratkoa pulmia, niin tykkäät varmasti tästäkin työstä.

Konsultoimme asiakasta tiedolla johtamisen nykytilasta ja workshop-päivän tuotoksena syntyy nykytila-analyysi. Teemme myös erillisiä määrittelyjä, jolloin asiakkaan kanssa yhdessä valittu osa-alueen ongelma tutkitaan niin tarkkaan, että saadaan tuotettua ratkaisukuvaus sekä alustava projektisuunnitelma. Jos olet kiinnostunut tällaisesta roolista osana muuta työtä, niin sitäkin on tarjolla!

Käytämme työssämme mm. seuraavia välineitä: SQL, SSIS, SSAS, SSRS, PowerBI, SQL Server, Azure-palvelut, C# ja .NET.

Meille on tärkeää, että asiakas on onnellinen, ja sehän on mahdollista vain niin, että meillä itsellämme on hyvä olla töissä. Se on meille iso juttu ja arvomaailmamme perusta. Katso blogista millaista meillä on töissä.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää:
hanna.ikkala@oiwasolutions.fi
044 480 6619