Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Meille töihin?

Rekry

Oiwan tarina lähti liikkeelle joulukuussa 2017, ja tällä hetkellä meillä on vakituisesti töissä 23 henkilöä. Mahtava porukkamme koostuu sopivasta sekoituksesta kovia konkareita ja innokkaita junioreita. Meidän kotoisat toimistomme sijaitsevat aivan Seinäjoen ja Jyväskylän ydinkeskustassa ja tulemme avaamaan toimipisteen myös Tampereelle. Myös etätyö on mahdollista osin tai kokonaan.

Olemme erikoistuneet tiedolla johtamisen ratkaisuihin sekä asiakkaille räätälöityihin sovelluksiin. Tiedolla johtamisen projektimme koostuvat pääasiassa tietovarastoinnin, raportoinnin ja data-analytiikan kombinaatioista. Softaprojektit teemme aina Microsoftin uusimmilla ja hyviksi todistetuilla tekniikoilla.

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen kumppani, mutta haluamme myös kasvaa ja kehittyä, joten uusia asiakkuuksia haetaan ja käynnistellään koko ajan.

Kasvumme jatkuu ja etsimme koko ajan uusia henkilöitä mukaan Oiwan tarinaan.

Haemme esimerkiksi (Seinäjoki, Tampere tai Jyväskylä)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ:

Projektipäällikkönä pidät huolen koko projektitiimistä – niin asiakkaasta, oiwista kuin sidosryhmistäkin. Isoa osaa työstä näyttelee asiakkaan ongelmasta kopin ottaminen ja siihen parhaan ratkaisun etsiminen yhdessä asiakkaan ja Oiwan asiantuntijoiden kanssa. Projekti on näpeissäsi niin resurssoinnin, aikataulun kuin budjetinkin suhteen ja sinulta luonnistuu projektidokumentaation teko ja ylläpito. Toivomme sinulta kokemusta ohjelmistoprojektien läpiviennistä ja jos sinulla on kokemusta Business Intelligence- projekteista, on se iso plussa. Voit olla myös itse kädet savessa eli ns. koodaava projektipäällikkö.

(SENIOR) BI KEHITTÄJÄ / ARKKITEHTI:

BI Kehittäjän välineitä ovat mm. SQL, SSIS, SSAS, SSRS, PowerBI, Python ja R, joista sinun tulee osata vähintään SQL hyvin ja jokin muu edellä mainituista. Työkokemusta olisi hyvä olla vähintään vuosi.

Seniorina sinulla on kokemusta jo useampi vuosi sekä tietovarastoinnista että raportoinnista ja osaat etsiä ja ehdottaa parhaat ratkaisut asiakkaan tiedolla johtamisen ongelmiin. Sinulle on tuttuja sekä on-premise että Azure-ympäristöt. Meillä pääset sekä suunnittelemaan että toteuttamaan tiedolla johtamisen ratkaisuja yhdessä huipputiimin ja mahtavien asiakkaidemme kanssa.

(SENIOR) OHJELMISTOSUUNNITTELIJA:

Softakehittäjän välineitä ovat mm. C#, SQL, Javasript ja TypeScript, joista sinun tulee osata vähintään C# ja SQL hyvin. Lisäksi tulisi olla .NET Core tai .NET 5 tuntemusta sekä SPA- framework (esim. Blazor, Angular, React jne.) kokemusta. Työkokemusta olisi hyvä olla vähintään vuosi.

Seniorina sinulla on kokemusta jo useampi vuosi ja osaat etsiä ja ehdottaa parhaat ratkaisut asiakkaan ongelmiin. Meillä pääset sekä suunnittelemaan että toteuttamaan asiakkaan töitä tehostavia ratkaisuja yhdessä huipputiimin ja mahtavien asiakkaidemme kanssa.

Haemme jatkuvasti myös tietotekniikan harjoittelijoita ja opinnäytetyöntekijöitä, minkä jälkeen on mahdollista saada Oiwalta töitä.

Meille on tärkeää, että asiakas on onnellinen, ja sehän on mahdollista vain niin, että meillä itsellämme on hyvä olla töissä. Se on meille iso juttu ja arvomaailmamme perusta. Katso blogista millaista meillä on töissä.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää:
hanna.salonen@oiwasolutions.fi
044 480 6619