Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Meille töihin?

Rekry

Uusi vuosikymmen on lähtenyt niin hienosti käyntiin, että meillä olisi tilaa ripakopalliselle uusia oiwia. Haemme joukkoomme

BI PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ, BI ARKKITEHTIÄ ja BI KEHITTÄJÄÄ.

Oiwan tarina lähti liikkeelle joulukuussa 2017, ja tällä hetkellä meillä on vakituisesti töissä 12 henkilöä. Meidän kotoisa toimistomme sijaitsee aivan Seinäjoen ydinkeskustassa, mutta myös etätyö on mahdollista osittain tai kokonaan. Projektimme koostuvat pääasiassa tietovarastoinnin, raportoinnin, data-analytiikan ja tiedolla johtamisen kombinaatioista.

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen kumppani, mutta haluamme myös kasvaa ja kehittyä, joten uusia asiakkuuksia haetaan ja käynnistellään koko ajan. Jos siis tykkäät lähteä rakentamaan asiakkuutta ja toimintatapoja ihan alkuvaiheesta lähtien, niin sitä pääset meillä tekemään! Hanna, meidän toimitusjohtajamme, tulee olemaan siinä tietenkin isona tukena mukana muun tiimin kanssa.

Toteutamme ratkaisumme Microsoftin alustalle, joko Azureen tai asiakkaan omalle SQL Serverille. Isoa roolia työssäsi näyttelee  SQL, joten sitä on hyvä osata, ja jokin raportointivälinekin olisi hyvä olla hallussa. Työ on paljon ongelmanratkontaa; siinä saat käyttää loogista ajattelukykyäsi. Jos tahdot käsitellä suuria datamassoja ja saada ne asiakkaalle parhaalla mahdollisella tavalla hyötykäyttöön, niin meillä pääset varmasti toteuttamaan itseäsi. Jos tykkäät yleensäkin ratkoa pulmia, niin tykkäät varmasti tästäkin työstä.

Konsultoimme asiakasta tiedolla johtamisen nykytilasta ja workshop-päivän tuotoksena syntyy nykytila-analyysi. Teemme myös erillisiä määrittelyjä, jolloin asiakkaan kanssa yhdessä valittu osa-alueen ongelma tutkitaan niin tarkkaan, että saadaan tuotettua ratkaisukuvaus sekä alustava projektisuunnitelma. Jos olet kiinnostunut tällaisesta roolista osana muuta työtä, niin sitäkin on tarjolla!

Käytämme työssämme mm. seuraavia välineitä: SQL, SSIS, SSAS, SSRS, PowerBI, SQL Server, Azure-palvelut, C# ja .NET.

Meille on tärkeää, että asiakas on onnellinen, ja sehän on mahdollista vain niin, että meillä itsellämme on hyvä olla töissä. Se on meille iso juttu ja arvomaailmamme perusta. Katso blogista millaista meillä on töissä.

BI PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ:

BI Projektipäällikkönä isoa osaa työstä näyttelee asiakkaan ongelmasta kopin ottaminen ja siihen parhaan ratkaisun etsiminen yhdessä asiakkaan ja oiwan asiantuntijoiden kanssa. Pidät huolen koko projektitiimistä – niin asiakkaasta, oiwista kuin sidosryhmistäkin. Projekti on näpeissäsi niin resurssoinnin, aikataulun kuin budjetinkin suhteen ja sinulta luonnistuu projektidokumentaation teko ja ylläpito. Jotta projektia voi viedä järkevästi eteenpäin, pitää asiakasta ja hänen ongelmaansa oikeasti ymmärtää. Tämän takia on tärkeää, että sinulla on ymmärrystä tiedolla johtamisesta ja halua syventyä siihen vielä lisää. Lue mitä Juha kertoo projektipäällikön työstä Oiwassa.

BI ARKKITEHTI:

BI Arkkitehtinä sinulla on kokemusta sekä tietovarastoinnista että raportoinnista ja osaat etsiä ja ehdottaa parhaat ratkaisut asiakkaan tiedolla johtamisen ongelmiin. Sinulle on tuttuja sekä on-premise että Azure-ympäristöt. Meillä pääset sekä suunnittelemaan että toteuttamaan tiedolla johtamisen ratkaisuja yhdessä huipputiimin kanssa. Tutustu tästä arkkitehtiimme Teemuun.

BI KEHITTÄJÄ:

BI Kehittäjän välineitä ovat mm. SQL, SSIS, SSAS, SSRS ja PowerBI, joista sinun tulee osata vähintään SQL hyvin. Muiden osaaminen katsotaan eduksi ja näitä opit täällä varmasti lisää. Lue Piian tarina, kuinka hän päätyi Oiwaan.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää:
hanna.ikkala@oiwasolutions.fi
044 480 6619