Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Meillä Oiwassa henkilöstön hyvinvointi on tärkeässä asemassa. Aika moni meistä käykin jo samalla salilla ja nyt firma tarjoaa meille sieltä personal trainerin.

Aluksi ajatus tästä vähän mietitytti. Näin mielessäni tv:stä tutun superdieetin ennen ja jälkeen kuvineen, sekä hyvin rajoitetun ruokavalion. Joka aamu ensiksi lenkille ja illalla vielä salille. Eihän mulla ole aikaakaan hypätä salilla joka päivä. Haluan viettää aikaa lasteni kanssa ne vähäiset tunnit, mitä illan aikana ehdimme touhuta ennen nukkumaanmenoa. Sitä paitsi haluan syödä suht normaalisti. Hetken asiaa sulateltuani näin asian jo aivan uusin silmin. Ehkä tämän voikin tehdä juuri minulle sopivalla tavalla ja ehkä vähän vähempikin riittää.

Olen tavannut Ole.fit personal trainer Antti-Jussin nyt kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta ihan vain keskustellaksemme lähtötilanteesta ja mitä odotan tulevalta. Hän oli oikein rento ja mukava. Kävimme läpi mm. miten olen tähän asti treenannut, missä kunnossa kroppani on ja kuinka syön. Tilannehan on, että kroppaani on aika jumissa ja lihaskunto heikohko. Tekemistä siis on paljon ja keskitymme pääasiassa tähän lihasten vahvistamiseen. Ruokavalioon ei nyt oteta kantaa sen enempää, kunhan syön tasaisin väliajoin ja vähän katson mitä suuhuni laitan. Antti valmentaa minua salilla kerran viikossa ja tekee saliohjelman, jonka avulla teen treenejä myös itsekseni. Toisella kerralla kävimme läpi saliohjelmani ja liikkeiden suorituksen oikeaoppisesti. Ensi viikolla alkaakin sitten varsinainen valmennus.

Heittäydyn mielenkiinnolla tähän mukaan. Ehkä viimein saan kroppani kuntoon ja tunnen oloni paremmaksi. Pieni painon pudotus ja kiinteytyminen olisi toki myös toivottavaa. Palataan lopputulemaan myöhemmin. Luulisi tästä jotain muutosta tulevan.


Marketta tekee Oiwalla Business Intelligenceä Senior Developer -nimikkeellä. Tutustu Markettaan lisää täällä.