Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Mikä Oiwa Solutions?

Oiwan tarina lähti liikkeelle joulukuussa 2017, ja tällä hetkellä meillä on vakituisesti töissä 24 henkilöä. Mahtava porukkamme koostuu sopivasta sekoituksesta kovia konkareita ja innokkaita junioreita. Meidän kotoisat toimistomme sijaitsevat aivan Seinäjoen ja Jyväskylän ydinkeskustassa ja tulemme avaamaan toimipisteen myös Tampereelle. Myös etätyö on mahdollista osin tai kokonaan.

Olemme erikoistuneet tiedolla johtamisen ratkaisuihin sekä asiakkaille räätälöityihin sovelluksiin. Tiedolla johtamisen projektimme koostuvat pääasiassa tietovarastoinnin, raportoinnin ja data-analytiikan kombinaatioista. Softaprojektit teemme aina Microsoftin uusimmilla ja hyviksi todistetuilla tekniikoilla.

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava kumppani, mutta samalla myös kasvaa ja kehittyä uusien mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. Takuuvarma kuitenkin on, että meidän kanssamme projektit ovat aina yhteisiä ja asiakkaanamme arkesi helpottuu.

Motivoituneet Oiwan osaajat

Mahtava porukkamme koostuu sopivasta sekoituksesta kovia konkareita ja innokkaita junioreita. Työ on iso osa elämäämme, mutta haluamme kuitenkin pitää sopivan balanssin työn ja vapaa-ajan välillä joustavasti.

Haemme joukkoomme jatkuvasti täydennystä. Oletko sinä seuraava Oiwa Jr/Sr?

Sinustako Oiwa?

Haemme joukkoomme jatkuvasti täydennystä.

Oletko sinä seuraava Oiwa Jr/Sr?

Ratkaisujemme tuottamasta datasta hyötyy:

Yli

0

henkilöä

Tiedolla johtamisen asiantuntijoiden määrä
0
Kokemus tiedolla johtamisesta vuosina:

Yli

0

henkilötyövuotta

Liikevaihto
0