Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Mikä Oiwa Solutions?

Oiwa Solutions perustettiin joulukuussa 2017. Meitä Oiwia on tällä hetkellä 20, joista suurin osa työskentelee Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme, mutta koronan helpottaessa avaamme toimipisteet myös Tampereelle ja Jyväskylään.

Olemme erikoistuneet tiedolla johtamisen ratkaisuihin sekä asiakkaille räätälöityihin sovelluksiin. Tiedolla johtamisen projektimme koostuvat pääasiassa tietovarastoinnin, raportoinnin ja data-analytiikan kombinaatioista. Softaprojektit teemme aina Microsoftin uusimmilla ja hyviksi todistetuilla tekniikoilla.

Haluamme olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava kumppani, mutta samalla myös kasvaa ja kehittyä uusien mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa. Takuuvarma kuitenkin on, että meidän kanssamme projektit ovat aina yhteisiä ja asiakkaanamme arkesi helpottuu.

Motivoituneet Oiwan osaajat

Mahtava porukkamme koostuu sopivasta sekoituksesta kovia konkareita ja innokkaita junioreita. Työ on iso osa elämäämme, mutta haluamme kuitenkin pitää sopivan balanssin työn ja vapaa-ajan välillä joustavasti.

Haemme joukkoomme jatkuvasti täydennystä. Oletko sinä seuraava Oiwa Jr/Sr?

Sinustako Oiwa?

Haemme joukkoomme jatkuvasti täydennystä.

Oletko sinä seuraava Oiwa Jr/Sr?

Ratkaisujemme tuottamasta datasta hyötyy:

Yli

0

henkilöä

Tiedolla johtamisen asiantuntijoiden määrä
0
Kokemus tiedolla johtamisesta vuosina:

Yli

0

henkilötyövuotta

Liikevaihto
0