Ota yhteyttä

Kääritään hihat ja tehdään tuloksia!

Lähetä meille viesti

Ammatit ovat erilaisia, ihmiset ovat erilaisia ja työnantajat ovat erilaisia. Oiwalla on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus, ja mä arvostan tätä todella paljon niin kotiasioiden kuin urheilemisen vuoksi. Tämä on mulle yksi tärkeimpiä asioita, mitä työpaikaltani toivon. Tavoitteellisena urheilijana treenit menevät prioriteeteissa korkealle. Toki on varmasti sanomattakin selvää, etteivät tietenkään korkeimmalle. Perhe on aina ykkönen, ja työn on mentävä urheilun edelle. 😉

Harrastan triathlonia, ja treenaan triathlonin pisimmälle matkalle eli täysmatkalle/ironmanille (uinti 3.8km, pyöräily 180km ja maratonjuoksu 42.2km). Ja treeninä kesällä tulee puolimatkaa ja lyhyempääkin kisaa. Mun viides ironman on elokuussa kesälomani päätteeksi Kööpenhaminassa.

Voin käydä kesken työpäivän hierojalla, tulla aamutreenin jälkeen vähän myöhemmin toimistolle, käydä ruokkiksella lyhyellä juoksulenkillä tai lähteä aiemmin iltapäivällä pari kertaa kuussa Pirkanmaalle valmennusporukan yhteistreeneihin. Olen joskus osallistunut yhteistreeneihin kahtena iltana peräkkäin, jolloin olen tehnyt päivän etänä töitä.

Pyrin kuitenkin olemaan toimistolla enimmäkseen klo 8-16, koska projekteissa mukana olevat työkaverit sekä asiakkaat eivät ole tavoitettavissa iltaisin. Eli on kuitenkin huomioitava muitakin, eikä pelkästään itseä. Enimmäkseen treenaan iltaisin, ja aamutreenin teen sen verran ajoissa, että olen toimistolla syömässä aamupalaa jo heti kasin jälkeen.

Meillä työaika on 37,5h viikossa, ja välillä viikko jää miinukselle ja välillä plussalle. Riippuu pitkälle omasta treeniviikosta sekä työtilanteesta. Jos töissä on kiirettä, niin työt menevät etusijalle. Jos taas rauhallisempaa, niin voin lähteä ennemmin ja vaikka hyppään uima-altaaseen.

Mikä olisi tavoitteellisena urheilijana parempaa kuin jonkinlainen vapaus työajoissa? En löydä montaakaan asiaa, ainakaan omassa tapauksessani. Uskon myös, että urheilu tasapainottaa työtäni ja sama asenne näkyy niin treeneissä kuin töissä.

Kirjoitan blogia treenaamisestani, sieltä voi halutessaan lukea menosta lisää:

> Blogi: Ninnin Energianurkkaus